Noul CHAT!

In jos

Noul CHAT!

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mar 27, 2009 1:30 pm

Incepand de astazi, aveti la dispozitie noul chat Amon-Ra. In continuare, va voi prezenta comenzile chatbox-ului.

Pentru Moderatori:
''/ban'' - Exclude un membru din Chatbox. Aceasta comanda trebuie sa fie urmata de numele utilizatorului care este exclus (ex. /ban pseudonim). Imediat ce utilizatorul a fost exclus, acesta nu va mai vedea si nu va mai avea acces la Chatbox.
''/unban'' - Pentru a reautoriza un membru sa aiba acces la Chatbox. Utilizarea acestei comenzi este identica cu cea de excludere (ex. /unban pseudonim).
''/kick'' - Deconecteaza un membru de la Chatbox. Comanda trebuie sa fie urmata de pseudonimul utilizatorului care va fi deconectat ex: /da afara pseudonim). Cand cineva este dat afara, aceasta nu impiedica ca acesta sa se reconecteze.

Pentru absolut toti utilizatorii chatbox-ului:
''/abs'' - Trimiteti un mesaj spunand ca sunteti absent. Puteti preciza un motiv care va fi afisat in mesaj si care va fi vizibil tuturor celorlalti membri conectati la Chatbox (ex: /abs motiv)
''/me'' - La inceputul propozitiei, aceasta comanda va fi inlocuita cu pseudonimul (ex: "/eu mananc o pizza buna" se va afisa "Pseudo mananca o pizza buna").
''/exit'' - Deconecteaza-ma de la Chatbox. Puteti de asemenea preciza motivul care va fi vizibil celorlalti membrii conectati (ex: /exit motiv).

Comenzile ''clear'' sau ''cls'' sunt rezervate adiministratorului.
king

Admin
Administrator
Administrator


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum